Alternatieve Kerstboom van Gerecycled Plastic

Dat trieste straatbeeld met al die afgedankte kerstbomen in januari, dat kan beter. Vergeet je afgezaagde Nordman en ga voor een alternatieve boom voor aan de muur, gemaakt van gerecycled plastic!

Beperkte oplage!

De kerstboom hangers kun je zelf in elkaar zetten en ophangen. We kunnen er een aantal weggeven dit jaar, wil jij er een?

Een kerstboom van gerecycled plastic

Deze kerstboom is gemaakt van plastic dat buurtbewoners verzamelen en bij ons inleveren. Dit plastic versnipperen we en persen we daarna in een ronde mal.

Even laten afkoelen en je hebt een lange ronde, groene stok! Deze zagen we op maat, paar gaatjes er in en een touwtje er bij en je kunt hem zelf in elkaar zetten.

Hang hem daarna op en decoreer hem met versiering. Klaar voor een duurzamere kerst!


Ik wil ook zo’n kerstboom hanger!

Wil je ook zo’n leuke kerstboom hanger? Dat kan! Hij is gratis, maar in beperkte oplage beschikbaar. We kunnen ze weggeven zo lang de voorraad strekt, dus meldt je snel aan!

Aanmelden voor een kerstboom hanger


Over het project

Dit is een project van Broeii, het Maak en Recycle Lab in De Baarsjes. Het project is mogelijk gemaakt door een subsidie van de Gemeente Amsterdam, Stadsdeel De Baarsjes.

Over Broeii

Broeii is een buurtlab in Amsterdam West voor iedereen die aan de slag wil gaan met recyclen, experimenteren en maken.

Volg ons op Instagram

Waar kun je Broeii vinden

Broeii zit in in Amsterdam West. Ons lab is onderdeel van de sociale buurtplek MidWest. We zitten in de linker tuin van Midwest.

Adres
Calbralstraat 1, 1057CD Amsterdam